deutsch english

A.R.R.C. Forum

Connection Lost

Help with technical problems

Connection Lost

Postby Cloud » 20.07.2015, 20:50

Hi, I've just started using A.R.R.C. and AnnoCookie a few days ago, got it all working perfect, even got a little multiplayer on the go with a mate earlier today.
Now however I cannot seem to get online, keep getting "Connection Lost" message in the top right of the screen.

I haven't changed anything from earlier when it was working fine, is there perhaps something I am missing?

Side note, not really a technical question, is there a way for me install Anno twice via Steam? so I can have a clean version ready to go at any time and a modded?

Thanks for any help with this.
Cloud
Arbeiter
Arbeiter
 
Posts: 1
Joined: 20.07.2015, 20:42
Gender: male

Re: Connection Lost

Postby Neo » 20.07.2015, 22:25

The anno servers were offline maybe? Please try it later again.

You can't install Anno twice, but you can duplicate your Anno folder and rename it. Only the correct folder name will be launched from uplay. Just rename the folder you wish to the correct name.
Image
User avatar
Neo
Administrator
Administrator
 
Posts: 1248
Joined: 17.11.2013, 18:28
Location: Hamburg
Gender: male

Re: Connection Lost

Postby Rufus71 » 03.09.2015, 10:44

I'm suffering the same thing as well right at this moment. Was working fine. I even Can't access the building menu when I start a continuous game and my profile is unavailable as well. Please help! :evil: :wall:
Rufus71
Arbeiter
Arbeiter
 
Posts: 19
Joined: 21.08.2015, 22:35
Gender: male

Re: Connection Lost

Postby McKaby » 03.09.2015, 20:54

Aside this is an old topic, I too am noticing that I can't connect, that has me somewhat concerned that Ubisoft has shut down the servers (if this persists after 3 days, more likely).

However, I do hope that modders can take up the slack and give us a work around so we can access stuff that we have unlocked and our Ark
McKaby
Arbeiter
Arbeiter
 
Posts: 1
Joined: 30.08.2015, 15:08
Gender: male

Re: Connection Lost

Postby prince_medion » 04.09.2015, 08:46

I got the same problem, I uninstalled and reinstalled the game. after a few problems with the game launcher I got it working again without anno 2170 mod. As soon as I reinstalled anno 2170, I had the connection lost thing again despite using anno cookie v0.32. So I uninstalled anno 2170 and the game works again but I can't use my maps that i played using the mod, it messes up the map entirely, islands are not in the same shape and place as before and are submerged in shallow water (as if a tsunami struck).
prince_medion
Arbeiter
Arbeiter
 
Posts: 2
Joined: 02.09.2015, 19:22
Gender: male

Re: Connection Lost

Postby Rufus71 » 05.09.2015, 09:13

It came back on last night 2170 mod is working fine. I think it was an Ubisoft issue. All is working now
Rufus71
Arbeiter
Arbeiter
 
Posts: 19
Joined: 21.08.2015, 22:35
Gender: male


Return to Technical problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron